Nou dat weer! 4

Heb ik zo’n mooie blog geschreven over aandacht als vervolg op mijn vorige blog over genieten, lukt het me niet om mijn abonnees een berichtje te sturen met de aankondiging hiervan. Om de een of andere reden ben ik opeens verdacht en weigert de server mijn mail te versturen. Ik kan niet eens één enkel bericht meer versturen! Ik, dat wil zeggen Jan, zal de provider moeten bellen om weer uit het verdachten-bankje gehaald te worden. Dat kan pas morgen (maandag). De blog is trouwens al wel gepubliceerd, dus je kunt hem gewoon bekijken. Tja, het is mooi als er over je wordt gewaakt, maar dit is wel heel erg vervelend!
Maar de zon schijnt. Ik laat mijn dag hierdoor niet verpesten. Fijne zondag!

4 reacties op “Nou dat weer! 4”

 1. Hoi Riekje,
  Gisteravond je blog gekregen. Vorig weekend ook maar daarvoor vanaf 18-04 niet.
  Dacht dat je een vakantie had genomen maar misschien gewoon niet ontvangen?

  Groet Gerda

  1. Nee dus, ik heb iedere week een blog afgeleverd, maar er was het een en ander mis met mijn mailinglist. Ik ontdekte dat vorige week, maar weet niet hoe lang die fout er al in zat. Kennelijk vanaf 18 april dus. Sorry. Gelukkig is de lijst nu weer goed, maar nu heb ik gedoe met de provider! Nou dat weer!

 2. Dag Riekje,
  Ik hoop dat je een fijne zondag hebt gehad. Ik hou van de blogs die je schrijft. Ook van dit stukje “Nou dat weer 4” Het is weer een mooi voorbeeld van hoe dingen twee kanten hebben. De techniek van servers en internet brengen ons de mogelijkheid om ook over afstand met elkaar in contact te staan en tegelijkertijd kan dat van het één op het andere moment wegvallen en er is dan meestal niets of weining dat we er op dat moment aan kunnen doen. Behalve zoals je schreef, er voor kiezen om je dag er niet door te laten verpesten en er een fijne dag van te maken : ) Dat was wat er in me opkwam; ja, ik kan altijd kiezen

  1. Ja, het lukte me tot mijn eigen verbazing om het maar te laten voor wat het was. De helpdesk was op zondag ook niet bereikbaar dus we konden ook echt helemaal niets meer doen. Dus ik moest het wel loslaten en ik had daarna een prima dag. Inderdaad een kwestie van kiezen. Deze keer lukte het dus, maar dat is lang niet altijd het geval.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.