Lezingen, workshops, podcasts

Ik heb in de loop van de jaren heel veel lezingen en workshops gegeven over de onderwerpen die ik in mijn boeken heb beschreven, voor zowel professionals als ‘leken’. Ik deed dat op heel verschillende plaatsen; spirituele centra, opleidingen voor coaches, psychotherapeuten of andere hulpverleners, rouwcentra, protestantse gemeentes, katholieke parochies, de telefonische hulpdienst, bibliotheken, hospices, om maar wat te noemen. Niet zelden ontsponnen zich na de lezingen in het vraag-en-antwoord gedeelte na de pauze prachtige gesprekken.
Gebruik voor het aanvragen van een lezing het contact-formulier.

Agenda

Lezingen en workshops
Ik denk er over om de workshop ‘Omgaan met boosheid’ weer te gaan geven, maar om allerlei redenen weet ik het nog niet zeker. Zodra ik concrete plannen heb zal ik ze hier publiceren én op de site van Centrum Boswijk. 
Houd deze sites dus in de gaten!
 
 
Podcasts

Bij De Podcastpyscholoog, een van de best beluisterde podcasts in Nederland over psychologische onderwerpen, zijn twee grote interviews met mij te beluisteren; eentje gaat over troost en eentje over boosheid.

Ze zijn beide onlangs verlengd met een korter interview waarin ik dieper inga op specifieke details, zoals de rol van behoeftes en tekorten bij boosheid en het ontstaan van en de omgang met slachtoffergedrag. 

https://www.depodcastpsycholoog.nl

Ook ben ik te beluisteren in de podcast-serie ‘Moederliefde’ van Anne Sophie van Grondelle over De geboorte van moeder en kind.

https://open.spotify.com/show/69fQyhRb5ZRR0zTsXEMVpM?si=s7lcaIN3Qi6tzATVwLBBnA

In de podcastserie ‘De contactgrens’ van de Vuurvlieg staat een lang interview met mij door Roeland van Niele

https://www.devuurvlieg.nl/de-podcast-van-de-vuurvlieg/